Naš duboki očaj
Beletristika strana
Prevela s turskog
Maja Tutavac
Broj stranica: 216
Godina izdanja: kolovoz 2017.
ISBN: 978-953-259-178-1
Uvez: meki uvez s klapnom
Format: 14 x 21,5 cm
15,79 €
 
  Dodaj u listu želja
 
Besplatna dostava iznad 30,00 €Besplatna dostava iznad 30,00 €
 
Naš duboki očaj
Nema tagova
 

Napišite recenziju

 
 
Sva polja su obavezna
 

Naš duboki očaj jednostavna je i topla priča koja plijeni odmjerenom dozom nježnosti i mudrosti. Dvojici sredovječnih cimera, Enderu i Četinu, događa se Nihal, djevojka koja im spletom nesretnih okolnosti ulazi u stan i poremeti njihov ustaljeni životni ritam, a u srcima napravi pravu zbrku. Sentimenti koje je izvukla iz njih zbunit će dvojicu dugogodišnjih prijatelja, baciti ih u najdublji očaj, ali i natjerati da preispitaju svoj odnos, vlastite unutarnje svjetove, svoje žudnje i tlapnje...

Barış Bıcakcı talentirani je i hvaljeni turski autor srednje generacije koji umije zaviriti u ljudsku dušu i iz tog kaosa izvući presudne trenutke za promišljanje važnih životnih pitanja. Ljubav, prijateljstvo i sve one sitnice koje život znače strune su u koje Bıcakcı udara sa suptilnim osjećajem za ritam i mjeru. Bez velikih riječi i drame, autor svoje junake vodi kroz rukavce svakodnevice; s njima patimo i smijemo se, s njima nam je toplo oko srca, a njihov nas očaj dira kao da je naš vlastiti. I tako do samoga nadom i optimizmom ispunjenoga kraja.

Barış Bıçakçı

Barış Bıçakçı

Barış Bıcakcı (r. 1966., Adana) diplomirani je inženjer, ali se nikad nije bavio strukom. Od 1969. živi u Ankari i bavi se pisanjem i prevođenjem. Objavio je nekoliko romana, a najpoznatiji i najprevođeniji mu je Naš duboki očaj (2004.), po kojem je 2011. godine snimljen istoimeni film. Jedan je od najvećih talenata svoje generacije. Popularnost je stekao temama koje korespondiraju nepretencioznim stilom, duhovitošću i tematikom koja s lakoćom pronalazi put do srca čitatelja. Ostali romani su mu: Herkes Herkesle Dostmuş Gibi (2000.), Veciz Sozler (2002.), Aramızdaki En Kısa Mesafe (2003.), Baharda Yine Geliriz (2006.), Bir Sure Yere Paralel Gittikten Sonra (2008.) i Sinek Isırıklarının Muellifi (2011.).

Knjige se naručuju odabirom te popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.
 

NAČINI PLAĆANJA

Nudimo Vam različite vrste plaćanja:

1. Plaćanje kreditnim karticama i to: MasterCard, Visa, Maestro, Diners, Discovery i strane American Express kreditne kartice

2. Plaćanje Internet bankarstvom ili općom uplatnicom

3. Plaćanje pouzećem – gotovinom prilikom preuzimanja

Više detalja o načinu plaćanja možete pročitati ovdje.
 

DOSTAVA

1. NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE

Dostava je besplatna na području Hrvatske za narudžbe iznad 30,00 EUR.

Cijena dostave za Hrvatsku: 3,98 EUR (PDV uračunat).

Narudžbe zaprimljene do 12 h otpremaju se isti dan, a nakon 12 h sljedeći radni dan.
Rok isporuke je 1-3 radna dana: za pošiljke koje se dostavljaju na otoke za koje ne postoje pravodobne i redovite prometne veze navedeni se rok isporuke produžuje najčešće za 2 radna dana. Naručene knjige na području Republike Hrvatske dostavljamo putem GLS paketne dostave.

2. DOSTAVA U INOZEMSTVO

Narudžbe iz inozemstva moguće je platiti isključivo kreditnim karticama.
Narudžbe zaprimljene do 12 h otpremaju se isti dan, a nakon 12 h sljedeći radni dan.
Cijene dostave te rokove isporuke za narudžbe iz inozemstva možete provjeriti ovdje.


Uz knjigu 'Naš duboki očaj' kupci su kupili i ove knjige

Bit ću ondje
Bit ću ondje
19,78 €
Tri Evine kćeri
Tri Evine kćeri
21,90 €
Taurus
Taurus
15,79 €
Lelujave sjene
Lelujave sjene
21,90 €
Polovica duše
Polovica duše
15,79 €
Profesorova omiljena jednadžba
Profesorova omiljena jednadžba
 
 
Povratak na pregled Knjiga