Groznica tame
Beletristika strana
Prevela s engleskog Ira Martinović
Broj stranica: 299
Godina izdanja: svibanj 2011.
ISBN: 978-953-259-043-2
Uvez: meki uvez
Format: 15 x 23 cm
18,45 €
139,01 kn
 
  Dodaj u listu želja
 
Besplatna dostava iznad 26,54 € (200 kn)Besplatna dostava iznad 26,54 € (200 kn)
 
Groznica tame
Nema tagova

MacKayla Lane ima dobar život. Ima super prijatelje, pristojan posao i auto koji se kvari samo svaka dva tjedna ili tako nekako. Drugim riječima, ona je obična cura 21. stoljeća. Ili barem tako misli... dok joj se ne dogodi nešto nevjerojatno.

Kad je MacKaylina sestra ubijena i ostavi trag o svojem ubojici - tajanstvenu poruku na MacKaylinom telefonu - Mac otputuje u Irsku u potrazi za odgovorima. U Dublinu, Mac se nađe u svijetu polusjena u kojem ništa nije onakvo kakvim se čini, a dobro i zlo nose jednaku izdajničku i zavodljivu masku. Uskoro se Mac nađe pred još većim izazovom: mora preživjeti dovoljno dugo da ovlada moći za koju nije ni znala da ju posjeduje - darom koji joj omogućava da vidi više od svijeta koji je okružuje, da vidi u opasan svijet Fae...

Dok se Mac uvlači sve više u maglu kojom je obavijena smrt njezine sestre, svaki njezin pogled prati mračni i tajanstveni Jericho, čovjek koji prošlosti nema, a budućnosti se ruga. Kako se Mac približava istini, bezočni V’Lane - jedan od vođa Fae, koji žene pretvara u ovisnice o seksu - približava se njoj. Dok se granice između svjetova ruše, Mac postaje jasno koji je njezin pravi zadatak: pronaći zagubljenu Knjigu Tame, Sinsar Dubh, prije nego što ona padne u bilo čije ruke - jer onaj u čijim je rukama ova knjiga stječe apsolutnu vlast nad oba svijeta.

"Moning Groznicom tame otvara zanimljivu novu seriju koja je egzotična i puna preokreta... ostavite mjesta na polici za sve nastavke, ova serija izgleda veličanstveno!"
RT Book Reviews

Karen Marie Moning

Karen Marie Moning

Karen Marie Moning napisala je 12 romana, među kojima su serijal Highlander, nagrađen nagradom Rita i moderna fantazija Groznica. Knjige su joj prevedene na 21 jezik, a susreti s obožavateljima privlače poklonike sa svih strana svijeta. Moning je započela karijeru serijom ljubavnih romana s paranormalnim događajima smještenih u Škotskoj, no kako je otkrivala keltsku mitologiju, prešla je u žanr moderne fantazije i premjestila radnju u Dublin u Irskoj, te su joj sada tema Tuatha de Danaan ili Fae - stara rasa nadljudskih bića koji među nama žive tisućljećima.

Knjige se naručuju odabirom te popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.
 

NAČINI PLAĆANJA

Nudimo Vam različite vrste plaćanja:

1. Plaćanje kreditnim karticama i to: MasterCard, Visa, Maestro, Diners, Discovery i strane American Express kreditne kartice

2. Plaćanje Internet bankarstvom ili općom uplatnicom

3. Plaćanje pouzećem – gotovinom prilikom preuzimanja

Više detalja o načinu plaćanja možete pročitati ovdje.
 

DOSTAVA

1. NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE

Dostava je besplatna na području Hrvatske za narudžbe iznad 200,00 kn.

Cijena dostave za Hrvatsku: 30 kn (PDV uračunat).

Narudžbe zaprimljene do 12 h otpremaju se isti dan, a nakon 12 h sljedeći radni dan.
Rok isporuke je 1-3 radna dana: za pošiljke koje se dostavljaju na otoke za koje ne postoje pravodobne i redovite prometne veze navedeni se rok isporuke produžuje najčešće za 2 radna dana. Naručene knjige na području Republike Hrvatske dostavljamo putem GLS paketne dostave.

2. DOSTAVA U INOZEMSTVO

Narudžbe iz inozemstva moguće je platiti isključivo kreditnim karticama.
Narudžbe zaprimljene do 12 h otpremaju se isti dan, a nakon 12 h sljedeći radni dan.
Cijene dostave te rokove isporuke za narudžbe iz inozemstva možete provjeriti ovdje.


Uz knjigu 'Groznica tame' kupci su kupili i ove knjige

Igra svjetla i tame
Igra svjetla i tame
-20%
13,27 €16,59 €
 
99,98 kn125,00 kn
Strano tijelo
Strano tijelo
18,45 €
 
139,01 kn
Negdje drugdje u Švedskoj
Negdje drugdje u Švedskoj
-20%
Trenutno nedostupno
POŠALJITE UPIT
Zbogom Jeruzaleme
Zbogom Jeruzaleme
-10%
14,93 €16,59 €
 
112,49 kn125,00 kn
Zbogom, Hemingway
Zbogom, Hemingway
15,79 €
 
118,97 kn
Petlja
Petlja
17,12 €
 
128,99 kn
 
 
Povratak na pregled Knjiga