Ljubav, zlo i naopako
Beletristika domaća
Biblioteka Nokaut
Broj stranica: 176
Godina izdanja: ožujak 2014.
ISBN: 978-953-259-074-6
Uvez: meki uvez
Format: 13,5 x 20,8 cm
Masa: 217 g
71,40 kn119,00 kn
 
  Dodaj u listu želja
 
Ljubav, zlo i naopako
Nema tagova

Najizrazitija osobina knjige priča Ljubav, zlo i naopako je njezina šarolikost i eklektičnost, a njezina najveća vrijednost je iznimno bogatstvo motiva, tema, diskurzivnih varijacija, asocijacija, referencija i citata.
Sve u knjizi okupljene priče obilato su garnirane akcijom, jezom, dinamikom i crnohumornom duhovitošću, tečno vođenih, uzbudljivih radnji punih neočekivanih obrata i zanimljivih fabularnih rješenja, no ne bez elemenata erotike i strave ali i satire i ironije.
Knjiga je to koja se obraća različitim vrstama publike – svojim intermedijalnim, citatnim i referencijalnim slojem zadovoljit će literarno osviještenu publiku, ali i recipijente koji su, poput autora knjige Denisa Peričića, zaljubljenici u pop-kulturu, rock glazbu, te holivudski film i strip.
Ali, više od svih, knjizi će se obradovati ljubitelji fantastične književnosti. Jer, osim što priče povezuje tematizacija ljubavi – mahom se radi o osujećenim, onemogućenim, tragičnim ljubavima – sve su to proze pisane u žanrovskom ključu i obogaćene posvetama velikanima književnog i filmskog žanra horora, te kultnim autorima različitih vrsta, podvrsta i izvedenica žanra fantastike.

Od istog autora

Tijelo od snova
Tijelo od snova
-40%
({categories show_group="5"}{category_name}{/categories})
109,00 kn
65,40 kn
 
 
Povratak na pregled Knjiga