Uvjeti prodaje

OPĆI UVJETI INTERNETSKE PRODAJE 

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našoj internet stranici.

Prodavatelj: Internetsku prodaju na hena-com.hr obavlja HENA COM d.o.o. iz Zagreba, Gosposvetska 26A, 10000 Zagreb, OIB: 45687756792. Tvrtka je upisana u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS: 080231873. Direktor tvrtke je Uzeir Husković.

Kupac: Kupac proizvoda je posjetitelj internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Kupcem se smatra i osoba koja se registrira na stranici hena-com.hr. Registracijom kupac potvrđuje da je punoljetna i poslovno sposobna osoba. U ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobnih osoba kupnju mogu zakljućiti njihovi skrbnici ili zakonski zastupnici. U ime i za račun djelomično poslovno sposobnih osoba kupnja se može zaključiti samo uz suglasnost njihovih skrbnika ili zakonskih zastupnika.

HENA COM d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju postupanja koje je suprotno gore navedenom.

Cijene: Sve cijene su izražene u hrvatskoj valuti s uključenim PDV-om po važećoj stopi od 5%. Važeće cijene i ostale pogodnosti (popusti, akcije) su one koje su iskazane na dan primitka narudžbe.

Prodavatelj će isporučiti orginalni račun kupcu prilikom plaćanja odnosno dostave naručene pošiljke.

Uvjeti kupnje/prodaje putem www.hena-com.hr određeni su gore navedenim općim uvjetima koje kupac prihvaća prilikom narudžbe. Kupnja/prodaja knjiga na hena-com.hr može se obaviti na dva načina: bez registracije i s registracijom.

Kod kupnje bez registracije postupak se provodi na slijedeći način: 1. narudžba 2. plaćanje 3. dostava, povrat proizvoda.


Kod kupnje s registracijom postupak se provodi na slijedeći način: 1. registracija 2. narudžba 3. plaćanje 4. dostava, povrat proizvoda.

Kupnju je moguće ostvariti i u našoj poslovnici Gosposvetska 26A, 10000 Zagreb uz plaćanje, gotovina-novčanice, i preuzimanje kupljenih knjiga u radnom vremenu od 8.30 do 15.30 sati. Prije dolaska u našu poslovnicu molimo da, telefonskim putem, provjerite dostupnost željenog naslova knjige na našem skladištu.

REGISTRACIJA
Prilikom registracije kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka. U slučaju bilo kakve promjene podataka koji su unešeni prilikom registracije kupac ih je dužan pravovremeno ažurirati na www.hena-com.hr.

NARUČIVANJE
Knjige se naručuju elektroničkim obrascem dodavanjem u potrošačku košaricu. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih knjiga te će elektroničkom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi. Knjige se smatraju naručenima u trenutku kad kupac prođe cijeli postupak narudžbe. Ako ne dobijete e-mail o prihvatu narudžbe molimo da provjerite nalazi li se naručeni proizvod u vašoj košarici te ponovite postupak naručivanja.

Košarica
Po odabiru knjige možete kliknuti na detalje i saznati više o sadržaju a želite li knjigu kupiti, samo kliknete na košaricu i odabrana knjiga će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku vaša vam je košarica vidljiva dostupna u gornjem desnom kutu i te možete mirno nastaviti pregledavati našu web stranicu. Po završetku kupnje, vratite se na košaricu i prođite četiri (4) postupka i odaberite 'potvrda narudžbe'. Po završetku možete isprintati svoju narudžbu. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stići će na vašu e-mail adresu.

HENA COM d.o.o se obvezuje isporučiti sve naručene knjige koje se u trenutku isporuke nalaze na zalihama. Ako HENA COM d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih knjiga, kontaktirat će kupca e-mailom radi zamjenske knjige ili otkazivanja naručene knjige. Sve ostale naručene knjige biti će isporučene.