HENA COM Klub vjernosti

Pridružite se našem Klubu vjernosti i uživajte u kupnji s pogodnostima!

Ako volite čitati odličnu literaturu koja dugo ostaje s vama i pritom volite uštede – naš Klub vjernosti pravo je mjesto za vas! Pogodnosti počinju već kod učlanjenja: odmah ostvarujete 10% popusta na iznos kupnje, a za svakih potrošenih 1,33 € (10 kuna) dobivate 1 bod vjernosti. Svakom kupnjom skupljate bodove i pritom štedite, a tijekom godine članove Kluba vjernosti čekaju prigodne pogodnosti (npr. rođendanski popust, i sl.)

Kako postati član?

Članom Kluba vjernosti može postati samo registrirani korisnik.

Ako već jeste registrirani korisnik, potrebno je ulogirati se u svoj korisnički račun i odabrati opciju učlanjenja u Klub vjernosti.

Članom Kluba vjernosti putem online kupnje može postati svaki korisnik koji prilikom odabira knjige, tijekom završetka kupovine ili tijekom registracije označi da želi postati članom Kluba vjernosti te se pritom registrira s korisničkim imenom i lozinkom.

UČLANITE SE

Način sakupljanja bodova

Za svakih potrošenih 1,33 € (10 kuna) dobivate 1 bod vjernosti. Bodovi se dodjeljuju za sve vrste plaćanja, a u bodove ne ulazi iznos troška dostave.

Za svakih skupljenih 50 bodova ostvarujete popust od -10%. Pritom se automatski kreira kôd popusta koji će vam biti poslan na e-mail koji ste koristili prilikom registracije, a skupljeni se bodovi resetiraju. Dobiveni kôd traje neograničeno i vrijedi samo za jednu kupovinu.

Prilikom učlanjenja korisnik ostvaruje pravo na -10% popusta prilikom prve kupovine, a već vrijednost te kupovine ulazi u sustav skupljanja bodova u Klubu vjernosti. Korisnik u svakom trenutku može provjeriti trenutno stanje bodova u svom korisničkom profilu.

Napomena: Kôd popusta dobiven skupljanjem bodova u Kluba vjernosti nije moguće kombinirati s drugim popust-kodovima. Kako bi skupljao i koristio bodove, prilikom kupnje korisnik mora biti ulogiran u svoj korisnički račun.


Opći uvjeti članstva

Članstvo u Klubu vjernosti besplatno je i traje do prekida članstva od strane člana ili od strane HENE COM u slučaju kršenja općih uvjeta članstva. HENA COM zadržava pravo poništenja članstva u Klubu vjernosti u bilo kojem trenutku ako je član prekršio Opće uvjete poslovanja na koje je bezuvjetno pristao učlanjenjem u Klub vjernosti. Članovi učlanjenjem u Klub vjernosti stječu pravo na korištenje pripadajućih pogodnosti. U Klubu vjernosti mogu sudjelovati samo fizičke osobe.

Članovi Kluba vjernosti dužni su ažurirati svoje kontakt-podatke. HENA COM zadržava pravo promjene uvjeta članstva u Klubu vjernosti, općih uvjeta poslovanja, kao i pravo na ukidanje članstva u Klubu vjernosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Učlanjenjem u Klub vjernosti član daje suglasnost da HENA COM smije koristiti njegove osobne podatke iz pristupnice za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, bez mogućnosti razmjene s drugima, a sa svrhom dostave daljnjih obavijesti o novim proizvodima. Članovi su upoznati s pravom da u svakom trenutku od HENE COM, kao voditelja zbirke osobnih podataka, mogu zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak, njihovo brisanje ili ograničavanje njihove obrade, te pravo na prijenos podataka. Navedena prava ostvaruju se podnošenjem zahtjeva e-poštom na hena-com@hena-com.hr, ili u pisanom obliku na adresu: HENA COM d. o. o., Gosposvetska 26a, 10000 Zagreb. HENA COM čuvat će osobne podatke onoliko koliko je to potrebno u skladu s danom Privolom odnosno opozivom iste. HENA COM obrađuje i jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s Općom uredbom EU-a o zaštiti osobnih podataka te Zakonom o provedbi opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN br. 42/18), uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja, a kako je detaljno predviđeno u Pravilima privatnosti, zaštiti osobnih podataka i korištenja kolačića (engl. cookies) objavljenima na internetskoj stranici www.hena-com.hr/uvjeti-prodaje.


Tu smo za Vas!

Ako imate pitanja u vezi članstva u Klubu vjernosti, skupljanju te korištenju bodova. ili u vezi općih uvjeta članstva, kontaktirajte nas putem e-pošte na hena-com@hena-com.hr ili putem telefona na + 385 (0)1 375 02 06.