Povrat i reklamacije

Naručene knjige biti će upakirane na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pošiljku, i ako pošiljka ima vanjskih oštećenja istu može odmah vratiti dostavljaču uz napomenu da je proizvod oštećen.

Kupac ima pravo odustati od narudžbe i o tome nas je dužan obavijestiti na e-mail: prodajahenacom@hena-com.hr ili na adresu HENA COM d.o.o., Gosposvetska 28, 10000 Zagreb, Hrvatska u roku od 15 dana od dana primitka pošiljke. Primljene knjige zajedno s originalnim računom morate vratiti preporučenom poštom na našu adresu, u neoštećenom originalnom pakiranju i neizmijenjenoj količini unutar 15 dana od dana primitka. U suprotnom nećemo moći prihvatiti povrat pošiljke. Troškove povrata pošiljke podmiruje kupac. Novac za plaćene knjige vraćamo u roku od 8 dana od dana primitka vraćene pošiljke.

Kupac nema pravo na povrat proizvoda (knjige) u slučajevima određenim člankom 49. Zakona o zaštiti potrošača.

Kupac ima pravo na zamjenu isporučene knjige u slučaju kad isporučena knjiga nije naručena ili ako je riječ o knjizi s nedostacima kao što su: pomiješane stranice, ispuštene stranice, neotisnute stranice i druge tiskarske greške. Knjigu/e zajedno s ispostavljenim računom  morate vratiti u originalnom pakiranju i neizmijenjenoj količini zajedno s pisanim navodom o razlogu zamjene ili razlogu reklamacije u roku od 8 dana od dana primitka pošiljke. U suprotnom se ne obvezujemo prihvatiti povrat pošiljke knjiga. Troškove zamjene i ponovnog slanja pošiljke knjiga snosi HENA COM d.o.o.

 

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete ispuniti i poslati nam na mail.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Pravo na jednostrani raskid ugovora isključeno je u slučajevima navedenima člankom 74. Zakona o zaštiti potrošača. Cjelovite informacije vezane uz pravo kupaca na jednostrani raskid ugovora možete pronaći na linku Zakon o zaštiti potrošača.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora preuzmite OVDJE