Izjava o ograničenju odgovornosti

HENA COM d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost informacija ili bilo kakve greške na ovoj internetskoj stranici.

Naš je cilj da te informacije budu pravovremene i točne te se zato sadržaj na ovoj internetskoj stranici stalno unapređuje i podložan je promjenama.

Također ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen direktno ili indirektno korištenjem ove internetske stranice.

Korisnik je suglasan da niti jedan zaposlenik tvrtke HENA COM d.o.o., kao niti bilo koja druga osoba ili tvrtka koja je sudjelovala u izradi ove stranice ne može biti odgovorna za bilo kakvu štetu ili gubitak prema drugim osobama ili tvrtkama proizašlim korištenjem ove internetske stranice.

HENA COM d.o.o. ovlaštena je bez prethodne obavijesti mijenjati sadržaj ovih Općih uvjeta, asortiman proizvoda, cjenik, druge podatke vezane uz internetsku prodaju kao i sav ostali sadržaj na hena-com.hr. HENA COM d.o.o. nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Internetska stranica hena-com.hr uključuje linkove na druge internetske stranice za čiji sadržaj HENA COM d.o.o. nije odgovorna niti ga kontrolira te stoga korisnici na njih pristupaju na vlastitu odgovornost i rizik. Na internetskim stranicama hena-com.hr moguće je oglašavanje a oglašivači su odgovorni da materijali za oglašavanje budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. HENA COM d.o.o. nije odgovorna za bilo kakve pogreške i nepravilnosti marketinških materijala.

Sadržaj na stranicama hena-com.hr autorski je zaštićen sukladno odredbama Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima, te se može koristiti samo za osobne potrebe u nekomercijalne svrhe.
Foto prilozi i opisi pojedinih knjiga ne moraju nužno biti identični proizvodu. Nastojimo što točnije prikazati i opisati artikle. Međutim, zadržavamo pravo pogreške u opisu i foto priloga proizvoda.
HENA COM d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi prilikom korištenja hena-com.hr mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup na hena-com.hr i na podacima pohranjenima na istim uređajima ako je šteta nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl. HENA COM d.o.o. je oslobođena svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje hena-com.hr.

Prilikom registracije na hena-com.hr obavezno je kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod vašim korisničkim računom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna vašu lozinku, ljubazno vas molimo da nas kontaktirate putem putem e-maila prodajahenacom @hena-com.hr, kako bismo vam dali upute za izmjenu vaše lozinke. Ako postoji bilo kakva sumnja na propust u sigurnosti, HENA COM d.o.o. ima pravo od vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati vaš korisnički račun.

Usluge koje vam pruža HENA COM d.o.o. internet prodavaonica ne uključuju troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i drugu elektroničku opremu te usluge za pristup našim stranicama. HENA COM d.o.o. nije odgovorna za troškove telefona, podatkovnog prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom narudžbe ili pregledavanja/pretraživanja internetske stranice.