Razorna riječ
Beletristika strana
Prevela s engleskog Ira Martinović
Broj stranica: 384
Godina izdanja: veljača 2012.
ISBN: 978-953-259-051-7
Uvez: meki uvez
Format: 15,5 x 23,5 cm
13,27 €16,59 €
99,98 kn125,00 kn
 
  Dodaj u listu želja
 
Besplatna dostava iznad 26,54 € (200 kn)Besplatna dostava iznad 26,54 € (200 kn)
 
Razorna riječ
Nema tagova

Kaos stiže prijatelju.

Ove tri riječi unose nemir u Three Pines i njegove mještane. Dok se zadnji posjetioci opraštaju od ljeta i spremaju na povratak u grad, u mjesnom je bistrou pronađen ubijen stranac. Nitko u Three Pinesu ne zna tko je ubijeni. Glavni istražitelj Gamache i njegovi suradnici još su jednom pozvani da razotkriju istinu iza slojeva laži. Korak po korak, svojom će istragom na svjetlo dana izvući kako blago, tako i trule tajne zakopane u divljini. Gamache slijedi trag kojeg za sobom ostavljaju pronalasci poput prvog izdanja knjiga Charlottina mreža i Jane Eyre. Rijec woe ispisana u paukovoj mreži odvest će ga duboko u šume i zbog nje će prijeći cijeli kontinent u potrazi za dokazima, da bi se na kraju vratio u mjesto i donio sa sobom istinu, razornu riječ. Više nema uzmaka, na neka će pitanja osumnjičeni morati odgovoriti.

...Penny nije Agatha Christie – njezina je pripovjedačka vještina izoštrenija, više se oslanja na karakterizaciju, nego na formulu detektivskog romana, draža joj je složena radnja koja počiva na osjećajima i psihologiji od precizno opisanog zločina, pa je bliže P.D. Jamesu. ovo je dosad najbolji roman iz ciklusa o istražitelju Gamacheu.

Globe and Mail, Margaret Cannon 

…Penny je sa svakim novim romanom sve bolja. peti po redu, njezin je najnoviji roman i najbolji, predočavajući muke koje u sadašnjosti mogu izazvati sakriveni grijesi prošlosti što se nesmiljeno obruše na krivce, ali i nedužne. Mudri istražitelj Gamache kao i uvijek je dovoljno pribran i detaljan da prodre u samu srž laži, sloj po sloj, te izvuče istinu na vidjelo. ovaj fantastičan roman je prava stvar za ljubitelje pametnog krimića.

Library Journal 

Složenom pričom strukture pravog mita Penny – nekad novinarka CanadianBbroadcasting Corporation – nastavlja svoju seriju modernog detektivskog romana. Radnja je smještena u malom mjestu kao i dosad, likovi veličanstveno predočeni, humor mračan i opojan. istražitelj gamache, uglađeni ljubitelj poezije, u psihu osumnjičenih viri preko tanjura punog toliko slasne hrane da ćete poželjeti sjesti na prvi avion za kanadu, a njegovo viđenje stvari kao i uvijek predstavlja sofisticiranu analizu ljudskih slabosti, ali bez osude, gotovo sa suosjećanjem. 

People Magazine

Louise Penny

Louise Penny

Louise Penny (1958, Toronto) kanadska je autorica kriminalističkih romana, radnja kojih je smještena u pokrajinu Quebéc a središnji lik glavni je istražitelj u Sûreté du Quebéc, Armand Gamache. Karijeru je započela kao radijski urednik a nakon toga okreće se pisanju. Dobitnica je brojnih nagrada u žanru kriminalističkog romana, uključujući nagradu Agatha za najbolji krimi roman (četiri godine zaredom) (2007–2010). kao i prestižnu nagradu Anthony za romane Razorna riječ i Pokopajte svoje mrtve i Igra svjetla i tame. Njezine su knjige prevedene na 28 jezika.

Knjige se naručuju odabirom te popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.
 

NAČINI PLAĆANJA

Nudimo Vam različite vrste plaćanja:

1. Plaćanje kreditnim karticama i to: MasterCard, Visa, Maestro, Diners, Discovery i strane American Express kreditne kartice

2. Plaćanje Internet bankarstvom ili općom uplatnicom

3. Plaćanje pouzećem – gotovinom prilikom preuzimanja

Više detalja o načinu plaćanja možete pročitati ovdje.
 

DOSTAVA

1. NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE

Dostava je besplatna na području Hrvatske za narudžbe iznad 200,00 kn.

Cijena dostave za Hrvatsku: 30 kn (PDV uračunat).

Narudžbe zaprimljene do 12 h otpremaju se isti dan, a nakon 12 h sljedeći radni dan.
Rok isporuke je 1-3 radna dana: za pošiljke koje se dostavljaju na otoke za koje ne postoje pravodobne i redovite prometne veze navedeni se rok isporuke produžuje najčešće za 2 radna dana. Naručene knjige na području Republike Hrvatske dostavljamo putem GLS paketne dostave.

2. DOSTAVA U INOZEMSTVO

Narudžbe iz inozemstva moguće je platiti isključivo kreditnim karticama.
Narudžbe zaprimljene do 12 h otpremaju se isti dan, a nakon 12 h sljedeći radni dan.
Cijene dostave te rokove isporuke za narudžbe iz inozemstva možete provjeriti ovdje.


Uz knjigu 'Razorna riječ' kupci su kupili i ove knjige

Ubojstva s potpisom
Ubojstva s potpisom
-10%
11,35 €12,61 €
 
85,52 kn95,01 kn
Čuvari
Čuvari
-10%
11,35 €12,61 €
 
85,52 kn95,01 kn
Sinovi i ranjene duše
Sinovi i ranjene duše
-10%
15,41 €17,12 €
 
116,11 kn128,99 kn
Vidio sam čovjeka
Vidio sam čovjeka
-10%
15,41 €17,12 €
 
116,11 kn128,99 kn
Strano tijelo
Strano tijelo
18,45 €
 
139,01 kn
Pravila obmane
Pravila obmane
-10%
14,93 €16,59 €
 
112,49 kn125,00 kn
 
 
Povratak na pregled Knjiga