Pravila obmane
Beletristika strana
Preveo s engleskog Stjepo Martinović
Broj stranica: 458
Godina izdanja: listopad 2011.
ISBN: 978-953-259-047-0
Uvez: meki uvez
Format: 15 x 23 cm
112,50 kn125,00 kn
14,93 €16,59 €
 
  Dodaj u listu želja
 
Besplatna dostava iznad 200 knBesplatna dostava iznad 200 kn
 
Pravila obmane
Nema tagova

Dr. Jonathan Ransom, planinar svjetskoga glasa i kirurg Liječnika bez granica, penje se švicarskim Alpama sa svojom lijepom ženom Emmom, kad ih iznenadi snježna oluja. Dok nastoje pobjeći nevremenu, Emma pogiba propadajući u provaliju.

Dvadesetčetiri sata kasnije Jonathan prima kuvertu u kojoj su dvije potvrde željezničke garderobe na ime njegove žene. Odlazi po ostavljene stvari u poprilično udaljen gradić i upada u borbu na život i smrt da bi ih se dočepao... doznajući kasnije da je ubio jednoga, a teško ranio drugog pripadnika švicarske policije! Ali, više od toga pogađa ga spoznaja o zapanjujućoj ženinoj prijevari o kojoj ništa ni slutio nije.

Postavši najednom objekt lova na čovjeka i cilj iskusnog ubojice, Jonathan je prisiljen bježati - a jedina šansa da preživi krije se u razrješenju porazne istine o tajnom životu njegove žene i strašne zavjere koja prijeti dovođenjem svijeta na rub uništenja. Korak po korak, on biva sve dublje uvučen u svijet špijuna, oružja visoke tehnologije i međunarodnog terorizma - svijet u kojemu nitko nije onaj za koga se predstavlja i u kojem ishod uvijek opravdava sredstva.

Pravila obmane sjajno je zamišljena i besprijekorno izvedena priča o intrigama i podvalama iz pera majstora špijunskog trilera za 21. stoljeće.

Pravila obmane su špijunski roman takve žestine da ga ne ispuštate iz ruku sve do kraja - nešto poput djela roberta ludluma u njegovim najboljim danima.“
Vince Flynn

„Christopher Reich je jedan od meni najdražih pisaca suspensa, a u ovom djelu nadmašio je samoga sebe.“
James Patterson

Pravila obmane obaraju s nogu. Christopher Reich u ovom je djelu dosegao vrhunac umijeća.“
David Baldacci

„Intrigantno djelo brzog ritma, Pravila obmane veliki su međunarodni triler pun obrata i neočekivanih detalja... Reich me natjerao da nagađam o raspletu sve do samoga kraja. Zaista sam uživala!“
Kate Mosse

„Christopher Reich praši punom parom. Pravila obmane su izvrstan i delikatno sročen triler, očaravajuće sofisticiranosti. Reich zgrabi čitatelja već prvom stranicom i ne ispušta ga do kraja, vodeći ga zapletima koje trijumfalno smišlja od jednoga uzbudljivog trenutka do drugog. On nesumnjivo zna kako manipulirati čitateljem pružajući mu uzbuđenje (što dokazuju i njegove nagrade), te prikivajući ga za svijet što ga stvara tako uvjerljivo da se pitate je li uistinu izmišljen.„
Steve Berry

Christopher Reich

Christopher Reich

Autor je romana Numbered Account,The Patriots Club, Pravila obmane, Rules of Vengeance i Rules of Betrayal, koji su dospjeli na popis bestselera New York Timesa. Za roman The Patriots Club je dobio i nagradu Meunarodnog udruženja pisaca trilera za 2006. godinu. Živi u Južnoj Kaliforniji, sa suprugom i djecom.

Knjige se naručuju odabirom te popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.
 

NAČINI PLAĆANJA

Nudimo Vam različite vrste plaćanja:

1. Plaćanje kreditnim karticama i to: MasterCard, Visa, Maestro, Diners, Discovery i strane American Express kreditne kartice

2. Plaćanje Internet bankarstvom ili općom uplatnicom

3. Plaćanje pouzećem – gotovinom prilikom preuzimanja

Više detalja o načinu plaćanja možete pročitati ovdje.
 

DOSTAVA

1. NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE

Dostava je besplatna na području Hrvatske za narudžbe iznad 200,00 kn.

Cijena dostave za Hrvatsku: 30 kn (PDV uračunat).

Narudžbe zaprimljene do 12 h otpremaju se isti dan, a nakon 12 h sljedeći radni dan.
Rok isporuke je 1-3 radna dana: za pošiljke koje se dostavljaju na otoke za koje ne postoje pravodobne i redovite prometne veze navedeni se rok isporuke produžuje najčešće za 2 radna dana. Naručene knjige na području Republike Hrvatske dostavljamo putem GLS paketne dostave.

2. DOSTAVA U INOZEMSTVO

Narudžbe iz inozemstva moguće je platiti isključivo kreditnim karticama.
Narudžbe zaprimljene do 12 h otpremaju se isti dan, a nakon 12 h sljedeći radni dan.
Cijene dostave te rokove isporuke za narudžbe iz inozemstva možete provjeriti ovdje.


Uz knjigu 'Pravila obmane' kupci su kupili i ove knjige

Zbogom Jeruzaleme
Zbogom Jeruzaleme
-10%
112,50 kn125,00 kn
 
14,93 €16,59 €
Čovjek koji je volio pse
Čovjek koji je volio pse
Ministar u jezeru
Ministar u jezeru
-10%
125,10 kn139,00 kn
 
16,60 €18,45 €
On
On
-10%
125,10 kn139,00 kn
 
16,60 €18,45 €
Spaljeni novac
Spaljeni novac
-10%
116,10 kn129,00 kn
 
15,41 €17,12 €
Zbogom, Hemingway
Zbogom, Hemingway
-41%
70,00 kn119,00 kn
 
9,29 €15,79 €
 
 
Povratak na pregled Knjiga