Pokopajte svoje mrtve
Beletristika strana
Prevela s engleskog Ira Martinović
Broj stranica: 378
Godina izdanja: srpanj 2013.
ISBN: 978-953-259-066-1
Uvez: meki uvez
Format: 15 x 23 cm
Masa: 549 g
60,00 kn125,00 kn
 
Pokopajte svoje mrtve
Nema tagova

RASPRODANO!


Dok Quebec City drhti obavijen zimom, a njegove stare zidine pucketaju pod naletima ledenog vjetra, glavni istražitelj Armand Gamache baca se na najneobičniji slučaj svoje karijere. U jednoj od najstarijih zgrada u gradu – knjižnici koja čuva naslijeđe engleske zajednice Quebeca – pronađen je ubijen muškarac. Ta smrt otvara vrata u prošlost, izvlači na svjetlo dana zagonetku koju nitko nije riješio stoljećima… Zagonetku koju Gamache mora riješiti da bi pronašao ubojicu.

Njezina lijepa i elegična šesta knjiga isprepliće tri priče porinući u dubine Gamacheove boli. Rezultat je profinjeni dirljiv – ovo je Pennyna nabolja knjiga dosad. 
People Magazine

Pennynih prvih pet romana o istražitelju Gamacheu bili su redom izvanredni, ali sa šestim je nadmašila sebe samu. Penny izvrstan pripovjedač, svaka riječ je na mjestu u ovom romanu, jednom od najbolje strukturiranih i najdirljivijih kriminalističkih romana u mnogo godina. 
Booklist

Gamacheova silna bol uzrokovana jednom pogrešnom odlukom, Beauvoirovo oklijevajuće prihvaćanje neobičnog, zaplet koji je toliko neočekivan da ledi krv u žilama i opisi Quebeca toliko primamljivi da se stapaju u sjajan roman. Vrijedno svake nagrade! 
Kirkus Review

Od istog autora

Igra svjetla i tame
Igra svjetla i tame
-52%
({categories show_group="5"}{category_name}{/categories})
125,00 kn
60,00 kn
Razorna riječ
Razorna riječ
-52%
({categories show_group="5"}{category_name}{/categories})
125,00 kn
60,00 kn
 
 
Povratak na pregled Knjiga