Krv Reicha
Beletristika strana
Prevela s engleskog Ira Martinović
Broj stranica: 462
Godina izdanja: studeni 2011.
ISBN: 978-953-259-050-0
Uvez: meki uvez
Format: 15 x 23 cm
17,32 €19,24 €
130,50 kn144,96 kn
 
  Dodaj u listu želja
 
Besplatna dostava iznad 26,54 € (200 kn)Besplatna dostava iznad 26,54 € (200 kn)
 
Krv Reicha
Nema tagova

1938. Berlin. Reichsführer SS-a Heinrich Himmler šalje Kurta Raedera s grupom istraživača u Tibet, tragom glasina o tajanstvenoj sili koja obećava vječni život. Istovremeno, američki Nacionalni prirodoslovni muzej šalje zoologa Benjamina Hooda da spriječi nacističku ekspediciju u otkrivanju te tajne. Hood je u zaostatku, pa mu u sustizanju Readerove grupe pomaže avijatičarka Beth Calloway.

Sadašnjost, Seattle. Kad Rominy Pickett, mladu publicisticu s relativno mirnim životom, od sigurne smrti spasi nepoznati muškarac, njena se svakodnevnica vrtoglavo promijeni. Sklanjajući ju s mjesta nesreće, novinar Jake Barrow objašnjava joj da piše članak o Tibetu i da njezino naslijeđe može spasiti svijet. U događajima koji slijede Rominy stiže u Tibet i sa svojim novim saveznikom otkriva što se zbilo u Berlinu, New Yorku i Himalajama tik prije Drugog svjetskog rata. Međutim, neonacisti tragaju za istim tajnim podacima, ali i za Rominy.

Dvije radnje izmjenjuju se, tekući svaka svojim uzbudljivim tokom prije nego što se spoje u jednu koja podsjeća na najbolje dane Indiane Jonesa i kojom bi se mogao pozabaviti i Spielberg. Pustolovine iz prošlog i ovog stoljeća odvest će čitatelja na krov svijeta. Krv Reicha je još jedan zanimljiv roman iz pera Williama Dietricha, autora povijesno pustolovnih romana Napoleonove piramide i Rossetin ključ.

„Nikada ne propuštam knjigu Williama Dietricha. Krv Reicha njegovu spisateljsku vještinu predstavlja u najboljem svjetlu, spajajući zanimljiv i uzbudljiv povijesni događaj s modernim, napetim trilerom. Dinamična i opasna, krvava i intrigantna, s nevjerojatnim svršetkom, ova knjiga me ostavila bez daha i nisam ju odložio od prve do posljednje stranice.“
James Rollins, New York Timesov bestseler autor romana The Devil Colony

Krv Reicha je nešto novo za Williama Dietricha, njegov prvi izlet u svijet modernog trilera - nakrcanog tajnama, zavjerama, akcijom, pustolovinama - ali smještenog u bogat povijesni okvir kakav već očekujemo od Dietrichovih knjiga. Ovaj roman ima sve, uključujući i super-interesantan završetak radnje u sadašnjosti, ali i radnje u prošlosti iz koje je cijeli roman majstorski ispreden. Vrhunska zabava.“
Steve Berry, New York Timesov bestseler autor romana The Jefferson Key

“Vrhunski spoj točnih povijesnih činjenica i zamišljene ljubavne priče u okviru rata... Dietrich nudi protuotrov svima koji povijesne romane smatraju dosadnima i suhoparnima.“
Seattle Times

“Radnja pripovijedana u skokovima iz prošlosti u sadašnjost nudi dinamičnu povijesnu priču i napet triler u sadašnjosti. Preporučam od srca svima koji vole trilere.“
David Pitt, Booklist

William Dietrich

William Dietrich

William Dietrich rođen je 1951. godine u Tacomi, u saveznoj državi Washington, SAD. Diplomirao je novinarstvo na Western Washington Univerzitetu. Veliko zanimanje pokazao je za zaštitu prirode i očuvanje okoliša o čemu je pisao u brojnim člancima za ugledne novine poput Pacific Northwesta, Heralda, Columbiana (Vancuver) Timesa i Seattle Timesa i druge.
Za svoje angažirane i upozoravajuće članke dobio je brojne nagrade. S još trojicom kolega dobitnik je Pullizerove nagrade za izvještaj o jednoj od najvećih ekoloških katastrofa koja je pogodila Aljasku kada je iz tankera Exxon Valdez istekla velika količina nafte. U svojim prvim djelima The Final Forest (1992.), Northwest Passage (1995.), Ice Reich (1998.), Getting Back (2000.) i Dark Winter (2001.) bavi se upravo prirodoslovnim temama upozoravajući na ekološke probleme s različitih područja našeg planeta.
Povijesti, koju je volio od djetinjstva, posvetio se u svojim romanima Hadrian´s Wall (2004.) i The Scourage of God (2005.). Pohvaljen je od kritičara zbog povijesne točnosti koju vješto uklapa u svoje romane. Napoleonove piramide (2007.) postale su bestseler, a autor trenutno piše i nastavak tog romana.

Knjige su mu prevedene na osamnest jezika.

Knjige se naručuju odabirom te popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.
 

NAČINI PLAĆANJA

Nudimo Vam različite vrste plaćanja:

1. Plaćanje kreditnim karticama i to: MasterCard, Visa, Maestro, Diners, Discovery i strane American Express kreditne kartice

2. Plaćanje Internet bankarstvom ili općom uplatnicom

3. Plaćanje pouzećem – gotovinom prilikom preuzimanja

Više detalja o načinu plaćanja možete pročitati ovdje.
 

DOSTAVA

1. NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE

Dostava je besplatna na području Hrvatske za narudžbe iznad 200,00 kn.

Cijena dostave za Hrvatsku: 30 kn (PDV uračunat).

Narudžbe zaprimljene do 12 h otpremaju se isti dan, a nakon 12 h sljedeći radni dan.
Rok isporuke je 1-3 radna dana: za pošiljke koje se dostavljaju na otoke za koje ne postoje pravodobne i redovite prometne veze navedeni se rok isporuke produžuje najčešće za 2 radna dana. Naručene knjige na području Republike Hrvatske dostavljamo putem GLS paketne dostave.

2. DOSTAVA U INOZEMSTVO

Narudžbe iz inozemstva moguće je platiti isključivo kreditnim karticama.
Narudžbe zaprimljene do 12 h otpremaju se isti dan, a nakon 12 h sljedeći radni dan.
Cijene dostave te rokove isporuke za narudžbe iz inozemstva možete provjeriti ovdje.


Uz knjigu 'Krv Reicha' kupci su kupili i ove knjige

Brojalica
Brojalica
-46%
6,38 €11,81 €
 
48,07 kn88,98 kn
Dobar dan, drugovi
Dobar dan, drugovi
17,12 €
 
128,99 kn
Gdje je nestao Kir
Gdje je nestao Kir
-10%
15,41 €17,12 €
 
116,11 kn128,99 kn
Sreća prati hrabre
Sreća prati hrabre
-20%
11,58 €14,47 €
 
87,25 kn109,02 kn
Ljubav i rat
Ljubav i rat
-37%
11,63 €18,45 €
 
87,63 kn139,01 kn
Blockbuster
Blockbuster
-10%
 
 
Povratak na pregled Knjiga