CABAres, CABArei
Beletristika domaća
Biblioteka Verbarij
Broj stranica: 168
Godina izdanja: listopad 2019.
ISBN: 978-953-259-267-2
Uvez: meki uvez s klapnom
Format: 13,5 x 20,8 cm
6,99 €13,14 €
52,67 kn99,00 kn
 
  Dodaj u listu želja
 
Besplatna dostava iznad 26,54 € (200 kn)Besplatna dostava iznad 26,54 € (200 kn)
 
CABAres, CABArei
Nema tagova

Devedesete su bile gadne godine, ali ipak je i iz njih izniklo ponešto dobroga. Recimo, 1994. sam prvi put vidio „CABAres, CABArei“. Od tada za mentalnu ravnotežu barem jednom godišnje to ponovim kao što ni na „Dark Side of the Moon“ Pink Floyda ne može napadati prašina, niti se na „Tajanstvenom strancu“ Marka Twaina ne može uhvatiti paučina. Dok sam se udvarao budućoj supruzi, nakon što sam joj dao pročitati „Tajanstvenog stranca“ i nakon što smo zajedno odslušali „Dark Side of the Moon“, odveo sam je pogledati tu predstavu. Pažljivo sam pratio na što se smije, a u kojim momentima se uozbilji. Nakon toga sam bio siguran: „Ovu mi vrijedi oženiti!“ Od tada idemo u kazalište zajedno. Napokon nam je i sin dovoljno porastao da povedemo i njega. Koliko znam, on je već barem tri cure odveo gledati razne Zijahove predstave tražeći onu koja će zaslužiti da je vodi i na „CABAres, CABArei“.

Sad nam stiže i knjiga. Čeka je mjesto na polici između „Ako jedne zimske noći neki putnik“ i „Majstora i Margarite“, tik uz „Zlatno tele“ i „12 stolica“. Budimo realni, ipak ne bi zaslužila to počasno mjesto da se uz svaku rečenicu teksta ne mogu točno prisjetiti kako je Zijah izgovara i kako iz jedne u drugu hrli nezaustavljivim tempom kao što se „Ratnici podzemlja“ probijaju New Yorkom.

U odnosu na svijet u kojem smo se kao mlađani momci upoznali, danas živimo u ostvarenju znanstvene fantastike, svijetu mobitela, interneta i dronova, te se nadam da će Zijah izvoditi „CABAres, CABArei“ dovoljno dugo da se stigne i holografski zabilježiti. Ako uz Dedićeve i Balaševićeve stihove i muziku to bude jedino što će ostati od nas, i to će biti mnogo.
 

Pero Kvesić

Zijah A. Sokolović

Zijah A. Sokolović

Zijah A. Sokolović vjeruje da je on samo jedan običan čovjek koji nastavlja tajnu glume kojom su se bavili milijuni ljudi prije njega. Godinama je, iz predstave u predstavu, gradio istinsku obavezu prema tim dragim ljudima da tajnu o glumačkom pozivu prenosi dalje kroz vrijeme i prostor. Igrao je predstave i tužan i bolestan i umoran i odmoran i gladan, samo da dobije odgovor na pitanje čime se on to bavi. Daske koje život znače za njega su još jedino mjesto gdje iluzija ne može propasti.

Knjige se naručuju odabirom te popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.
 

NAČINI PLAĆANJA

Nudimo Vam različite vrste plaćanja:

1. Plaćanje kreditnim karticama i to: MasterCard, Visa, Maestro, Diners, Discovery i strane American Express kreditne kartice

2. Plaćanje Internet bankarstvom ili općom uplatnicom

3. Plaćanje pouzećem – gotovinom prilikom preuzimanja

Više detalja o načinu plaćanja možete pročitati ovdje.
 

DOSTAVA

1. NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE

Dostava je besplatna na području Hrvatske za narudžbe iznad 200,00 kn.

Cijena dostave za Hrvatsku: 30 kn (PDV uračunat).

Narudžbe zaprimljene do 12 h otpremaju se isti dan, a nakon 12 h sljedeći radni dan.
Rok isporuke je 1-3 radna dana: za pošiljke koje se dostavljaju na otoke za koje ne postoje pravodobne i redovite prometne veze navedeni se rok isporuke produžuje najčešće za 2 radna dana. Naručene knjige na području Republike Hrvatske dostavljamo putem GLS paketne dostave.

2. DOSTAVA U INOZEMSTVO

Narudžbe iz inozemstva moguće je platiti isključivo kreditnim karticama.
Narudžbe zaprimljene do 12 h otpremaju se isti dan, a nakon 12 h sljedeći radni dan.
Cijene dostave te rokove isporuke za narudžbe iz inozemstva možete provjeriti ovdje.


Uz knjigu 'CABAres, CABArei' kupci su kupili i ove knjige

Soba na dnu mora
Soba na dnu mora
-37%
9,99 €15,79 €
 
75,27 kn118,97 kn
Evanesco
Evanesco
13,14 €
 
99,00 kn
Opća opasnost
Opća opasnost
-54%
5,99 €13,14 €
 
45,13 kn99,00 kn
Kirurg
Kirurg
-39%
11,99 €19,78 €
 
90,34 kn149,03 kn
Ponosni Budi
Ponosni Budi
15,79 €
 
118,97 kn
Trafikant
Trafikant
19,78 €
 
149,03 kn
 
 
Povratak na pregled Knjiga